21.4 C
București
luni, 20 mai 2024 - 17:46
No menu items!

Liviu Dragnea: Pozele au fost făcute de fotograful SRI. Îi zic lui Maior să le scoată pe toate

spot_img

Liviu Dragnea a reacționat, luni seară, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, după ce fostul premier Victor Ponta a publicat, pe pagina sa de Facebook și la postul B1 TV, două fotografii în care președintele PSD apare alături de George Maior și Florian Coldea. Într-una dintre cele două poze este și Laura Codruța Kovesi. 

Dragnea a precizat că fotografiile au fost făcute de fotograful SRI și că va cere ca toate imaginile de la aceste întâlniri să fie publicate. 

„Habar n-am dacă fotografia de aseară este reală sau nu. Securiștii sunt în stare de orice. Eu nu am ascuns niciodată faptul că m-am întâlnit cu Maior, cu Coldea. Din ce îmi aduc aminte, cred că atunci era vorba de un eveniment – Ziua SRI. Erau peste 100 de oameni la eveniment: membrii Guvernului, conducerea de la Parchete, de la ÎCCJ. Primeam invitație și mergeam. Mâine, poimâine poate să apară o poză cu mine și Gabi Vlase. Nu aveam de unde să știu eu atunci că și Maior și Kovesi stăteau cu fundul pe niște protocoale ilegale. Astea sunt metode securiste. De ce nu scot toate pozele? Eu îi zic lui Ponta, lui Maior de fapt, că el i le dă, să scoată toate pozele.

Eu știu că la toate aceste evenimente era un fotograf de la SRI care făcea poze întruna. Poate apar într-o poză cu doamna Livia Stanciu. Faptul că într-o locație eu am poze stând de vorbă cu unul și cu altul nu mă compromite pe mine, ci îi compromite pe cei care folosesc metode securistoide. Nu văd de ce nu le dau pe toate. Ar fi bine. Eu am primit astfel de amenințări prin mesaje de vreo trei luni de zile. La aceste întâlniri eu nu obișnuiesc să merg cu bâta la mine și să le dau cu bâta în cap sau să înjur sau să scuip”, a declarat Dragnea la emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea. 

Întrebat de ce apar aceste fotografii acum, Liviu Dragnea a făcut referire la dorința unora de a destabiliza partidul.

„Sunt disperați că vor pierde tot dacă eu scap din capcanele lor(…). Eu sunt convins că PSD are suficientă maturitate ca să separe bobul de neghină”, a mai spus președintele PSD. 

R.D.