Luju.ro: Adevărul despre evenimentele din 10 august. Un membru #rezist dezvăluie tacticile prin care au fost deturnate protestele

Redacția Lumea justitiei a publicat, luni seara, o primă înregistrare dintr-o serie întreagă de înregistrări, în care un fost membru al grupării #rezist, care a participat din interior la organizarea evenimentelor anti-guvernamentale din Piața Victoriei, a decis să rupă tăcerea, după ce a realizat că este antrenat în activități ilegale, cu care nu dorește să aibă de a face. 

“Deocamdată nu vom publica identitatea fostului membru al grupării #rezist, care fără îndoială va primi protecție din partea autorităților, întrucât este deținătorul unor informații vitale pentru aflarea adevărului despre cei care au vrut prin violențe să răstoarne ordinea constituțională. Veți află cine sunt organizatorii, de unde veneau banii, în conturile cui, cum se manipulau rețelele de socializare cu mesaje violente și de ura anti-PSD, dar și multe alte informații la care nici nu va gândiți.”, precizează jurnaliștii luju.ro. 

Potrivit acestora, operațiunea “Muie PSD”, declanșată prin plăcută de imatriculare cu limbaj obscen a unui român stabilit în Suedia, a fost semnalul de început, validat ulterior, culmea, chiar de președintele Iohannis, care a validat gestul declarându-l “libertate de exprimare”, gest care a fost urmat de o isterie a obscenitatii promovată pe rețelele de socializare controlate de #rezist. Operațiunea de instigare împotriva ordinii constituționale, camuflată sub pretinsul miting al “Diasporei”, a fost susținută din străînătate și a vizat dărâmarea puteri legitime, printr-o lovitură de stat.

“Ca fost membru al grupului #REZIST am participat la mai multe întâlniri în care se organizau proteste împotriva actualei guvernări. Pentru organizarea mitingului din 10 august s-a discutat în primul rând de emoția care trebuie să o straneasca.

Cristian Dide a vrut pentru protestul din 10 august să creeze emoție prin mișcări violente. El a dorit că instigatorii, diferit de februarie 2017 să nu mai stea în primul rând, ci să stea în spate, în rândul 7 – 10. Și de acolo să provoace Jandarmeria, știind altfel că aceștia nu au cum să extragă grupul violent și că vor folosi gaze și alte materiale… În 10 august s-au folosit grupuri de 5 – 8 persoane, organizați foarte bine, dispersați în toată piață, care la un anumit semnal care se dădea de pe platforma auto montată în Piață Victoriei, începeau să arunce în jandarmi, nu simultan, dorindu-se în acest mod crearea de breșe în cordonul de jandarmi”…, arată fostul membru al mișcării #rezist, potrivit înregistrării publicate de Lumea justiției. 

“Angi Șerban este o protestara pe care o vedem de aproximativ doi ani în spațiul public, care reușește să țină logistica grupului #rezist în frâu și participă la toate evenimentele care sunt împotriva PDS, le organizează…”, mai arată același personaj. 

Mai multe detalii aflați de pe luju.ro. 

NICIUN COMENTARIU