5.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 10:54

Liviu Dragnea nu renunță la șefia PSD, după condamnarea definitivă

spot_img

La finalul ședinței de la sediul central al PSD, în urma sentinței definitive de condamnare a lui Liviu Dragnea, președintele partidului a decis să rămână în funcție.

Conducerea PSD s-a întrunit, vineri, la sediul din Kiseleff al partdului, pentru a decide soarta alegerilor și a lui Liviu Dragnea. Opinia generală a fost că acesta trebuie să rămână președintele PSD pentru ca alegerile locale și campania electorală să se desfășoare fără probeleme.

Liderul PSD a precizat că nu comenteează decizia instanţei, dar a susținut în continuare că este o sentință nedreaptă față de el. În același timp, Dragnea a spus că o retragere a sa „poate să destabilieze activităţile de campanie, iar PSD să nu obţină scorul propus”. „Părerea colegilor a fost că o retragere a mea aduce deservicii partidelui”, a precizat Dragnea.

Astfel am decis să rămân în această funcţie, să gestionez camapnia electorală, dar vom mai avea o discuţie după campanie. A fost o decizie luată „la cald„, însă, după alegerile locale, trebuie să facem o discuţie despre chestiuni mai profunde în PSD

Liviu Dragnea

Instanța supremă l-a condamnat, vineri, pe Liviu Dragnea, definitiv, la doi ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, în dosarul privind organizarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, desfășurat în 2012.

Valeriu Motoc