13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 7:31
No menu items!

GALERIE FOTO Liviu Dragnea a ieșit din închisoare. „PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași”

spot_img

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a părăsit penitenciarul Rahova.  Liviu Dragnea a stat de vorbă cu jurnaliștii. A spus că a fost o perioadă de chin și de umilințe. Despre partidul pe care l-a condus a spus că „a devenit un partid de operetă condus de oameni lași”. Liviu Dragnea a mai spus că va lucra la firma fiului său.

 

„A fost o perioada de doi ani și două luni de chin și umilință si cea mai mare parte a populației a înțeles de ce eu am fost aici. Când am plecat, România era o țară prosperă. Azi e o dictatură feroce. Este amanetat viitorul României. Din păcate, acum e o dictatură, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Mi s-a cerut să îmi recunosc vinovăția ceea ce nu am acceptat”, a declarat Liviu Dragnea imediat după ce a ieșit pe poarta penitenciarului.

Dragnea a vorbit și despre partidul pe care l-a condus despre care a spus că a devenit un partid de operetă.

„PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași”, a spus Dragnea 

Fostul Lider PSD a mai spus că se va întoarce în politică daca va găsi răspunsul la două întrebări: dacă mai are cu cine și dacă mai are pentru cine.

Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea. El a ispășit doi ani și două luni de închisoare din condamnarea de trei ani și jumătate 

Liviu Dragnea are interzise prin decizia ÎCCJ, până pe 15 iulie 2024, următoarele drepturi:

  •  de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice
  •  de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat
  •  de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit în dosar – președinte CJ Teleorman, președinte PSD Teleorman