25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 15:02
No menu items!

Lindsay Lohan îşi scrie autobiografia

spot_img

Lindsay Lohan a fost externată dintr-un centru de dezintoxicare

Actriţa americană Lindsay Lohan, care a fost externată, în luna iulie, dintr-o clinică de dezintoxicare, a început să scrie o carte despre trecutul ei.

Lindsay Lohan, în vârstă de 27 de ani, a început să scrie despre viaţa ei într-un jurnal, în cadrul unui program terapeutic, în timp ce se afla în centrul de reabilitare din Malibu, din care a fost externată în luna iulie, potrivit dailymail.co.uk.

Cartea va oferi detalii despre trecutul actriţei, din care nu lipsesc problemele cu poliţia, cu abuzul de alcool şi droguri, dar şi detalii despre familia şi cariera acesteia.

Actrița s-a întâlnit pe 12 decembrie, în New York, cu agentul literar Waxman Leavall, pentru negocierea proiectului editorial.

După ce a fost externată, în luna iulie, din centrul de dezintoxicare, actrița americană și-a mutat domiciliul la New York, pentru a-și reface viața.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 – 2004, când a jucat în filmele „Freaky Friday” şi „Mean Girls”.

D.M.