20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:38
No menu items!

Liderul PSD îi răspunde lui Cîțu: PSD îl poate nominaliza pe Alexandru Rafila pentru funcţia de premier

spot_img

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, joi dimineață, că este de acord şi îşi va convinge și colegii că Alexandru Rafila este cea mai bună variantă pentru funcţia de premier, după ce a auzit că Florin Cîţu a făcut această propunere.

„Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila, eu sunt total de acord. Am înţeles din spaţiul public că domnul premier intermar mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca şi preşedinte al PSD, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”, a spus Ciolacu, joi, la sediul partidului.

Preşedintele PSD a precizat că România va avea Guvern săptămâna viitoare, iar negocierile trebuie să se încheie până atunci.

“Suntem foarte avansați, am conturat lucrurile, mai avem cu zona fiscală. Îmi mențin părerea și repet ce am spus și ieri că săptămâna viitoare vom avea Guvern”, a spus Ciolacu, adăugând că rectificarea bugetară va fi o prioritate și că este convins că salariile din Sănătate se vor da la timp.

Miercuri seară, după ședința pe care a avut-o cu liderii partidului la sediul PSD, Ciolacu a transmis că partidul va merge la următoarele negocieri cu propunerea ca el să fie premierul desemnat.

“În acest moment, eu sunt propunerea de premier din partea PSD. În urma negocierilor, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat atunci Marcel Ciolacu.

                                                                                                                 Adina Silav