13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 4:02
No menu items!

Lideri PSD: Moțiunea noastră e cea mai corectă. Ce fac social-democrații luni

spot_img

Deputatul social-democrat de Timiş, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, susține că moţiunea PSD este ”cea mai corectă” deoarece îi vizează pe toţi cei care ar trebui să plece din Guvern, nu doar pe premier.

”Tot Guvernul trebuie să plece!  Alianţa USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea şi nici legitimitatea să depună şi să treacă o moţiune.

USR nici măcar nu au avut bunul-simţ să îşi dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?! Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleaşi funcţii şi să facă aceleaşi nenorociri ca şi până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înţeles că sunt folosiţi în toată această mascaradă.  Noi spunem că premierul Cîţu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă şi USR. Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul şi sărăcia în care au aruncat ţara”, a scris Simonis pe Facebook.

Astfel că, susține Alfred Simonis, moţiunea PSD este cea corectă, având  voturile pentru a dărâma Guvernul.

”De aceea, credem că moţiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toţi. Avem şi voturile şi căderea de a dărâma Guvernul! Toţi sunt vinovaţi, nu doar Cîţu aşa cum fals spune USR care încearcă să ne proastească pe toţi că nici n-au fost pe la guvernare în ultimul an. NU! Toţi trebuie să plecaţi. Urgent. Acum!”, a mai scris liderul PSD.

Vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a transmis, duminică, faptul că, luni, la ședința Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, vor fi prezenți membrii PSD.

„Vineri seara, la ora 23.00, nu am fost prezent. Noaptea nu aveam cum să intru în așa ceva. Sâmbătă am fost. Luni, la ora 12.00, toți membrii PSD vor fi prezenți. PSD va fi prezent. Nu aș vrea să speculez. Îmi doresc ca moțiunea PSD să fie votată în Parlamentul României”, a spus Sorin Grindeanu.

                                                                                                                 Adina Silav