15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 10:15
No menu items!

Liberalii mai pierd un deputat. Aurel Niculae s-a înscris în PMP

spot_img

aurel niculae

Deputatul Aurel Niculae a anunţat, vineri, că se va retrage din PNL pentru a se înscrie în PMP, potrivit știripesurse.ro.

Am decis astăzi, 21 martie, să mă alătur Partidului Mişcarea Populară alegând, astfel, o echipă şi un proiect care mi-au câştigat încrederea şi care mă reprezintă cu adevărat – ca om politic, ca român. Nu voi mai activa în cadrul grupului parlamentar liberal, ci mă alătur celui mai nou şi mai proaspăt proiect politic. Sunt foarte bucuros să găsesc aici oameni tineri şi plini de energie. Ca şi ei, şi eu cred că e important ceea ce laşi în urmă. Am doi copii şi vreau ca ei să fie mândri pentru ceea ce a construit tatăl lor alături de acest partid, pentru ceea ce a făcut concret pentru oameni. Sunt şi voi rămâne un om de dreapta şi dincolo de orice ambiţii politice, îmi doresc să activez într-un partid care să se manifeste, prin discurs şi prin iniţiative, ca un partid autentic de dreapta.

Aurel Niculae

deputat

Niculae crede că Partidul Mişcarea Populară este “alegerea corectă” şi că locul său este în această echipă.

PMP este un partid care ştie ce vrea şi ştie de ce parte a baricadei se află. Este partidul oamenilor care fac politică relaxat, fără ambiţii nejustificate şi cu liniştea pe care le-o dă valoarea lor profesională. Am venit, deci, alături de acest partid pentru unicul beneficiu de a fi în acord cu crezul meu politic. Nu am plecat către putere, ci către partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernări”, mai spune Niculae, potrivit comunicatului de presă transmis de PMP.

Aurel Niculae a fost ales deputat într-un colegiu din judeţul Călăraşi şi este membru în Comisia pentru politică economică a Camerei.

D.M.