7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 5:41
No menu items!

Liberalii decid măsurile care vor trebui luate, după rezultatele alegerilor

spot_img

Copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, că, în şedinţa Biroului Politic Național de miercuri, liberalii vor discuta care sunt măsurile care se impun, afirmând că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

Vasile Blaga a afirmat că PNL a convocat deja Biroul Politic Naţional care ar urma să se întrunească miercuri la ora 15, urmând să fie discutate care sunt măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.

Copreşedintele PNL a afirmat că partidul finalizează numărătoarea paralelă, mai având doar 10% din secţiile de votare de centalizat. „Cred că acum se finalizează numărătoarea paralelă, mai avem vreo 10% secţii. Avem peste 1.000 de primării câştigate”, a spus Vasile Blaga, la sediul PNL.

Blaga a afirmat că este dezamăgit de rezultatul din Bucureşti, însă, nu şi de cel obţinut în ţară. PNL s-a plasat pe locul doi la nivel naţional, astfel că potrivit datelor parţiale anunţate de BEC PSD a câştigat 39,15% şi PNL 32,79% la votul pentru consiliile judeţene.

Valeriu Motoc