15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:40
No menu items!

Liberalii anunţă că vor cere în Parlament demisia ministrului PSD Constantin Niţă

spot_img
Liberalii anunţă că vor cere în Parlament demisia ministrului Constantin Niţă
foto: newsbv.ro

Deputatul liberal Mircea Cazan, președintele organizației județene a PNL Sibiu, a anunțat miercuri că va cere în Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niță, dacă nu se rezolvă problema de la Romgaz.

„Am avut o întâlnire cu liderii de sindicat și cu conducerea Romgaz și Transgaz. Voi cere săptămâna viitoare schimbarea sau luarea de măsuri împotriva domnului ministru Niță. Săptămâna trecută a avut loc o adresă din partea domnului ministru în care consucerea Transgaz și Romgaz se va muta la Mediaș. A fost reiterată vineri. Luni s-a spus că nu se mai mută conducerea, ci doar un sediu secundar. Doresc o informare clară, ce se intenționează”, a declarat deputatul PNL pentru un post de televiziune.

„Guvernul dorește reducerea cheltuielilor și a numărului de angajați și domnul ministru văd că ridică aceste cheltuieli”, a adăugat liberalul.

De asemenea, președintele organizației județene a PNL Sibiu a afirmat că va face această solicitare în numele angajațiilor Romgaz și că este susținut de colegii din Partidul Național Liberal, filiala Sibiu.

„Fac această solicitare în numele angajațiilor Romgaz. Mă susțin parlamentarii PNL din Sibiu.”, a mai spus Mircea Cazan.

Lucian Mera