19.6 C
București
luni, 27 mai 2024 - 19:52
No menu items!

„Le-a smuls hainele”. Scandal în centrul Capitalei din cauza unei parcări. O femeie a bătut doi polițiști locali

spot_img

O tânără din Capitală a fost reţinută după ce s-a luat la bătaie cu polițiștii locali şi le-a smuls hainele. Scandalul a pornit de la o parcare neregulamentară.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunţat, miercuri, că procurorii cercetează o femeie pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj.

“La data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată contravenţional”, au afirmat procurorii.

Femeia a lovit doi poliţişti locali, a tras de hainele lor şi i-a lovit în zona feţei.

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sectorul 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului”, a transmis sursa citată.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

                                                                                                              Adina Bucur