25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 20:09
No menu items!

La Muntele Athos, Ciolacu s-a rugat pentru români

spot_img

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că în Săptămâna Luminată a fost la Muntele Athos, unde s-a rugat „pentru sănătatea noastră și a tuturor semenilor noștri”.

„Am trăit multe momente binecuvântate în acest loc care este tezaurul cel mai de preț al ortodoxiei, dar cel mai mult m-au impresionat călugării români care și-au dedicat viața lui Hristos în lăcașurile românești care dăinuiesc de sute de ani în aceste locuri sfinte.

Întâlnirea cu Părintele iconar Iacob de la Chilia athonită Sfântul Tihon, cu Părintele Daniel sau cu slujitorii Domnului de la Schitul Românesc Prodromu sau de la chiliile românești Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Sfântul Ipatie au fost momente de mare bucurie, dar și de mândrie pentru tot ce a realizat Biserica Românească de-a lungul timpului.

Am fost, de asemenea, alături de Starețul Efrem, la Mânăstirea Vatoped la Sărbătoarea de Cinstire a Icoanei Maicii Domnului Eleovrytissa (Izvorâtoarea de mir). De aici aș vrea să le urez tuturor celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, cele mai alese gânduri de sănătate, fericire și prosperitate”, a scris Ciolacu pe facebook, postând și o serie de imagini de la Muntele Athos.

D.Constantin