25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 20:11
No menu items!

La mulţi ani, Kylie Minogue!

spot_img

La mulţi ani, Kylie Minogue!

Kylie Ann Minogue este cântăreaţă de muzică pop, model, compozitoare şi actriţă de origine australiană. De-a lungul carierei sale, a fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic, a câştigat un premiu Grammy, patru premii Logie şi premiul pentru „cel mai îndrăgit actor de televiziune”, acordat de public, fiind considerată şi sex simbol. A lansat zece albume de studio şi a vândut peste şaizeci de milioane de albume.

Şi-a început cariera la vârsta de doisprezece ani, la televiziunea australiană, cu roluri mici în seriale, apoi a primit unul din rolurile principale în „The Henderson Kids”. A cântat pentru prima dată pe scenă la vârsta de cincisprezece ani, într-o emisiune săptămânală, „Young Talent Time”, apoi a fost distribuită în serialul „Neighbours”. Minogue a urmat cursurile liceului Camberwell din oraşul natal Melbourne.

A avut o perioadă de decădere, dar a revenit în forţă şi a început un maraton de turnee internaţionale. Minogue a primit credibilitate în lumea modei, datorită asocierii numelui său cu Gaultier şi Galliano. A fost model de lenjerie intimă pentru H&M şi sursă de inspirație pentru o ediție limitată de costume de baie, apărând într-o reclamă. Artista și-a lansat al treilea pafum, „Showtime” şi propria colecție de mobilă, „Kylie at Home”.

Roxana Mera