1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 13:44
No menu items!

La Miercurea Ciuc, Moș Nicolae vine cu ambulanța la copii

spot_img

Moş Nicolae va ajunge la copiii din Miercurea Ciuc, la acest sfârşit de săptămână, cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Sogor Eniko, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Moş Nicolae va sosi duminică după-amiază în zona de promenadă din centrul oraşului într-o ambulanţă frumos iluminată şi decorată a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Primarul Korodi Attila a subliniat că venirea Moşului cu ambulanţa nu este o aluzie la situaţia sanitară actuală, Serviciul Judeţean de Ambulanţă oferindu-se să îl transporte pe Moş Nicolae la locul de întâlnire cu copiii.

Korodi a precizat că cei mici sunt atraşi de maşinile de ambulanţă, pompieri sau poliţie, care au lumini şi scot sunete şi cu siguranţă le va face o bucurie copiilor.

Moş Nicolae va ajunge şi în alte cartiere ale municipiului Miercurea Ciuc, dar de data aceasta pe bicicletă, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi.

Copiii care se vor întâlni cu Moşul vor fi răsplătiţi cu mici daruri.

Conducerea Primăriei a anunţat că  de sâmbătă este deschis şi patinoarul artificial în aer liber din centrul oraşului, fiind pregătite mai multe surprize pentru toţi cei care vor să se relaxeze în acest fel.

Tot la acest sfârşit de săptămână, în centrul oraşului se va deschide “Promenada Cadourilor”, un târg tematic unde meşteşugarii din zonă vor oferi spre vânzare decoraţiuni şi ornamente, produse de uz casnic sau jucării pentru Crăciun.

                                                                                                                  Adina Silav