Kovesi: Mi-aș fi dorit să ieșim cu un dosar de ministru, ca să presăm

O altă înregistrare cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, arată că aceasta își dorea ca procurorii săi „să iasă”, după decizia Curții Constituționale privind OUG 13, cu un „dosar cu un ministru”, ca să poată pune presiune.

În aceeași ședință în care Laura Codruța Kovesi îi muștruluia pe procurorii din subordine și îi cerea celebrului Jean Uncheșelu să ajungă cu ancheta la prim-ministrul Sorin Grindeanu, șefa DNA își exprimă dezamăgirea că nu s-a putut găsi un dosar pe numele unui ministru, ca să poată pune presiune și să contracareze decizia Curții Constituționale privind OUG 13.

Am precizat de 100 de ori că suntem sub autoritatea ministrului Justiției și cu această informație noi suntem monitorizați. Numai că nu ne-a zis ‘bă, voi treceți la Executiv’. O să vină. Este o poveste deocamdată, dar trebuie să ne facem și noi treaba, ca să putem să contracarăm lucrurile astea. Dacă noi numai stăm și ei ne atacă și noi stăm și înghițim, asta e. Eu după decizia Curții Constituționale mi-aș fi dorit să ieșim cu un dosar de ministru, că mă gândesc că totuși presăm. Sau, mă rog, ceva dosare importante. Ideea e că de bilanț nu am ieșit cu nimic

LC Kovesi
șefa DNA

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU