12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 13:26

Klaus Iohannis, reacție pe Facebook la tragedia produsă într-un club din Capitală

spot_img

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, vineri seara, într-o postare pe contul său de Facebook, la tragedia produsă în Clubul Colectiv din Capitală, soldată– potrivit bilanțului provizoriu – cu 25 de morți și 88 de răniți.

“Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie”, a transmis Iohannis.

Șeful statului a asigurat familiile afectate de “acest eveniment zguduitor” de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare.

“Îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune”, a mai scris Iohannis pe Facebook.

foto: stirileprotv.ro

R.D.