15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 1:46
No menu items!

Katy Perry a devenit ambasadoarea bunăvoinței pentru UNICEF

spot_img

katy perry

Cântăreaţa pop americană Katy Perry a anunţat că îşi va pune imensa ei popularitate de pe Twitter în serviciul UNICEF, pentru a lupta împotriva violenţelor comise asupra copiilor şi a catastrofelor naturale.

Katy Perry, în vârstă de 29 de ani, a devenit, marţi, ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF – Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite, potrivit AFP.

„Am cei mai mulţi abonați (…), un număr foarte mare de oameni care mă urmăresc pe Twitter”, a declarat artista cu această ocazie. „Când apare o situaţie de criză, pot întotdeauna să apeleze la «trupele» mele”, a mai spus artista.

Cântăreața a devenit recent persoana cu cei mai mulţi abonați pe Twitter, cu aproape 48 de milioane de „followers”.

De asemenea, artista americană susține că este mai credibilă printre abonații săi, deoarece nu încearcă „să le vândă permanent ceva”.

„Cred că ei sunt interesaţi de personalitatea mea, le place când difuzez videoclipuri sau când comunic ceva, când discut cu ei”, a spus Katy Perry.

O călătorie în Madagascar, în luna aprilie, a convins-o pe Katy Perry să urmeze exemplul fostului fotbalist David Beckham şi al actorului Jackie Chan de a se alătura UNICEF. Pentru 2014, artista intenţionează să călătorească în Peru, în Haiti şi în Filipine.

Katy Perry a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum „Teenage dream”, „Firework”, „California Gurls”, „E.T.”, „Hot N Cold” şi „I Kissed a Girl”, extrase de pe albumul ei de debut „One Of The Boys” din 2008 şi de pe albumul „Teenage Dream” din 2010.

D.M.