Katie Holmes, în rolul lui Jackie Kennedy

Holmes va fi şi producător executiv al noii miniserii şi va şi regiza unul dintre episoade

 katie-holmes

Actriţa Katie Holmes va juca din nou rolul lui Jackie Kennedy, în continuarea miniseriei de televiziune “‘Familia Kennedy/ The Kennedys”, care a fost difuzată prima dată în 2011, scrie contactmusic.com.

Noua miniserie de televiziune “Familia Kennedy” în care actriţa americană Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, va relua rolul lui Jackie Kennedy, va fi produsă de Reelz Channel, va avea patru episoade de câte o oră şi se va numi “The Kennedys: After Camelot”.

În 2011, Katie Holmes a interpretat-o pe prima doamnă a Statelor Unite în cele opt episoade ale serialului “Familia Kennedy”, alături de actorii Greg Kinnear, Barry Pepper şi Tom Wilkinson. Continuarea serialului va avea premiera în 2016 şi va prezenta viaţa lui Jackie Kennedy după asasinarea preşedintelui american şi căsătoria ei cu miliardarul grec Aristotel Onassis.

Totodată, Holmes va fi şi producător executiv al noii miniserii şi va şi regiza unul dintre episoade, celelalte trei urmând a fi regizate de Jon Cassar, care a realizat şi seria din 2011.

Familia Kennedy» a fost o producţie extraordinară despre viaţa uneia dintre cele mai cunoscute familii din lume. Suntem încântaţi că am putut obţine drepturile pentru ecranizarea acestei poveşti minunate şi suntem încrezători că noua miniserie va fi primită cu la fel de mult entuziasm ca şi precedenta. Katie a interpretat-o cu eleganţă pe Jackie Kennedy în prima miniserie şi acum va continua în rolul care o arată pe Jackie transformându-se în Jackie O. pe care lumea o cunoaşte cel mai bine. Katie este curajoasă, dedicată şi perfectă pentru acest rol. Este o femeie puternică şi talentată, care înţelege cât de specială şi respectată a fost Jackie Onassis, ca simbol internaţional”, a mai spus Hubbard

Stan E. Hubbard,

preşedintele Reelz Channel

Miniseria “The Kennedys: After Camelot” este bazată pe cartea lui Randy Taraborrelli “After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family 1968 to the Present”, iar scenariul este scris Stephen Kronish, care a semnat şi serialul din 2011.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul de televiziune “Dawson’s Creek” şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul “Batman – Începuturi/ Batman Begins” (2005).

NICIUN COMENTARIU