13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 1:55
No menu items!

Kate Winslet va primi o stea pe Walk of Fame

spot_img

 kate winslet

Actriţa britanică Kate Winslet va primi, pe 17 martie, la Los Angeles, o stea pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood, informează contactmusic.com.

La ceremonia de dezvelire a stelei, care va avea loc în faţa Hotelului W Hollywood, de pe Hollywood Boulevard, vor fi prezenţi regizorul James Cameron, regizorul filmului „Titanic”, în care Kate Winslet a jucat rolul principal, şi actriţa Kathy Bates, colega de distribuţie a actriţei din acelaşi lungmetraj, potrivit sursei citate.

„Suntem atât de fericiţi că actriţa Kate Winslet va fi aici, pe faimosul nostru bulevard al viselor, primindu-şi steaua binemeritată. Am văzut-o pe Kate strălucind în atâtea roluri, iar fanii din întreaga lume au aşteptat cu nerăbdare sosirea acestei zile speciale”, a declarat Ana Martinez, producătoare ceremoniilor de pe Walk of Fame.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din „Cititorul/ The Reader” şi un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformiştii/ Revolutionary Road”, un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950.

C.A.