15 C
București
marți, 28 mai 2024 - 8:24
No menu items!

Justin Timberlake – moment stânjenitor pe scenă – VIDEO

spot_img

Justin Timberlake

Persoane răutăcioase sunt peste tot, însă Justin Timberlake nu prea le tolerează – mai ales la concertele sale. În timpul reprezentaţiei sale din Philadelphia, de acum două zile, o persoană din public i-a făcut un gest obscen artistului. Într-un mod foarte natural, Justin a rezolvat situaţia cu farmecul specific şi cu umor.

JT tocmai mărturisea publicului său cât de mult se bucură că a ajuns în Philadelphia, când, dintr-o dată, s-a oprit pentru a se adresa unui spectator obraznic care tocmai îi făcuse un gest obscen.

Starul l-a întrebat dacă şi-a cumpărat un loc în rândul doi special pentru a face asta? Adevărul este că acele locuri, din apropierea scenei, sunt destul de scumpe. Însă persoana din public şi-a justificat gestul prin faptul a vrut să fie observată de către vedetă. Justin i-a dat replica: „oricum te-aş fi văzut. Eşti în rândul doi, foarte aproape de mine!”

Cântăreţul a trecut peste gest şi a făcut o glumă pentru public, mărturisind apoi că acesta a fost cel mai stânjenitor moment pe care l-a avut pe scenă.

G.T.