25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 18:45
No menu items!

Jurnalistă violată în centrul Bucureștiului

spot_img

O jurnalistă susține că a fost violată, în plin centrul Bucureștiului, după ce a fost luată cu forța de agresor de pe stradă, dintr-o zonă extrem de circulată a orașului, fără ca nimeni să intervină.

Parchetul a deschis o anchetă în acest caz, după ce tânăra a depus, marți, o plângere la Secția 1 Poliție București.

Realizatorul TV Moise Guran a postat pe o rețea de socializare că incidentul s-a întâmplat în plin centrul Capitalei, la ora 16.00, la intersecția dintre străzile Dorobanți și Ștefan cel Mare. „Nu o să vă dau foarte multe detalii despre acest caz căci este o anchetă în desfășurare, dar pentru cine nu știe e un mic părculeț acolo… de fapt un spațiu verde cu trei boscheți și cinci copaci. Oricum, sute de mașini care trec pe minut pe acel bulevard, sunt zeci de oameni care trec pe minut pe acel trotuar iar colega noastră povestește că în timp ce violatorul o trăgea din stradă a țipat, a strigat, a făcut semne disperate către oamenii care treceau pe acolo, dar aceștia au întors pur și simplu capul în altă parte”, scrie Moise Guran.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat că victima a depus plângere pentru viol la Secţia 1, iar oamenii legii fac, în prezent, cercetări „pe mai multe paliere” pentru a-l depista şi a-l prinde pe agresor.

R.M.