17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 14:07

Județele în care nu a murit nimeni de coronavirus. Zonele cu cele mai puține cazuri

spot_img

Patru județe din România nu au înregistrat niciun deces din cauza coronavirusului, conform datelor oficiale. Acestea sunt: Brăila, Buzău, Harghita și Tulcea.

Până acum, la nivel național, 1.097 de persoane au fost diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Conform înregistrărilor de până acum, dintre județe, Suceava continuă să dețină primul loc între județele cu cele mai multe infectări: 3.421, urmată de municipiul București, cu 1.636 de cazuri, și Neamț, cu 835.

La polul opus stau județe ca Harghita, Călărași, Gorj, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Sălaj și Vâlcea, cu mai puțin de 100 de cazuri fiecare. De altfel, în Vâlcea sunt doar 27 de cazuri, cel mai scăzut număr din țară.

Grafică harta: biziday.ro