8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 8:28

Accident rutier mortal în Craiova. „Mascații” au intervenit pentru a calma spiritele. VIDEO

spot_img

Forțele de ordine au intervenit, duminică, inclusiv cu echipe de „mascați”, în Craiova, după un accident rutier, în urma căruia au murit două persoane, și care a provocat furia rudelor.

Un şofer de taxi şi o pasageră au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, într-o intersecţie din Craiova, judeţul Dolj. Un bărbat şi un copil de 7 ani ani, pasageri şi ei în acelaşi taxi, au fost transportaţi la spital, în stare gravă, inconştienţi. De asemenea, şoferul celeilalte maşini implicate în accident a fost rănit. La fața locului, pentru că zona este una de romi, au fost deplasate mai multe echipaje din trupele speciale ale poliției.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Izlaz cu Râului, după ce şoferul maşinii de taxi nu a respectat semnificaţia indicatorului ”cedează trecerea”. În intersecţie a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar pe strada Râului, de un bărbat de 38 de ani din Craiova, scrie news.ro.

”Conducătorul maşinii de taxi şi o pasageră din acesta au decedat. Un minor şi în alt bărbat, ambii din taxi, au fost transportaţi la spital, nu erau conştienţi. Şi din celălalt autoturism, cel care circula pe strada Râului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină”, transmite IPJ Dolj.

În maşina de taxi se aflau şoferul, o femeie de 39 de ani, care au decedat, bunicul acesteia şi copulul ei de 7 ani, care au fost dusşi în stare de inconştienţă la spital.

Poliţiştii fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.