25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 19:14
No menu items!

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, prinsă în infernul de la „Matei Balș”

spot_img

Judecătoarea Gabriela Baltag – membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) – și soțul său au fost internați la Institutul ”Matei Balș”, după infectarea cu COVID, în urmă cu 13 zile. Potrivit Gândul.ro, la momentul izbucnirii incendiului, Gabriela Baltag se afla în afla internată în salonul 32 de la etajul 2 al spitalului, reacția sa și a altor pacienți, care nu dormeau la acea oră, fiind imediată.

În momentul în care au simțit că fumul se extinde la etajul lor, și alertați de personalul medical aflat de gardă, aceștia s-au îmbrăcat mai gros și au fost evacuați de urgență.

Contactată de Gândul.ro, judecătoarea Gabriela Baltag a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE, că ”se simte bine” și că ”le mulțumește din suflet tuturor celor din personalul medical de la Matei Balș, care au fost impecabili, precum și celor de la spitalul Sf. Ioan”, acolo unde se află acum.

Surse Gândul.ro au mai transmis că – după momentul transferului la Sf. Ioan – Gabriela Baltag și soțul său, alături de alți pacienți transferați de la ”Matei Balș”, au primit oxigen suplimentar, avându-se în vedere faptul că fumul foarte gros degajat de la parter, unde a avut loc incendiul, ajunsese și la etajele superioare.