21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 13:49
No menu items!

Judecătoarea din dosarul ICA, dezbatere față în față cu avocatul lui Dan Voiculescu

spot_img

Dezbatere în direct, luni, 1 septembrie, între avocatul lui Dan Voiculescu și judecătoarea care l-a condamnat la 10 ani de închisoare. Site-ul care a găzduit lucrarea judecătorului Camelia Bogdan face o transmisiune live a dezbaterii

Gheorghita_Mateut_SZ

Juridice.ro a postat la secțiunea de dezbateri anunțul privind următoarea transmisiune – „Despre (in) compatibilitățile penale”, la care au fost invitați să participe judecătorul Camelia Bogdan de la Curtea de Apel București și avocații Gheorghiță Mateuț și Petruț Ciobanu, ultimul dintre ei fiind și profesor la Facultatea de Drept a Universității București.

Reprezentanții site-ului nu menționează dacă cei nominalizați au confirmat participarea.

Moderatori vor fi avocat Mihai Mareș, mamaging partner la „Mareș Danilescu Mareș” și dr. Andrei Săvescu, coordonator juridice.ro.

Dezbaterea va avea loc luni, 1 septembrie, de la ora 20, la amfiteatrul Al. I. Cuza din clădirea CCIR din București.

Organizatorii invită cititorii să pună întrebări și înaintea dezbaterii, dar și în timpul acesteia.

Pentru întrebări/subteme trimiteți SMS în timpul dezbaterii la numărul 0744331101, sau folosiți formularul de înregistrare din această pagină.

juridice.ro

Bogdan Camelia_dezbatere

În urmă cu câteva zile, judecătoarea Camelia Bogdan a postat pe un site-ul juridice.ro un articol de 20 de pagini care vrea să îmbrace forma unui studiu asupra motivelor de incompatibilitate. Magistratul îşi ilustrează analiza cu procesele Dan Voiculescu şi Gheorghe Copos, înainte să-şi fi motivat încă sentinţa din dosarul ICA.

A doua zi după publicarea articolului, fostul ministru conservator, Gheorghe Copos a acuzat-o pe Camelia Bogdan, că a folosit informaţii personale din dosarul său, aflat în curs de judecare la Tribunalul Bucureşti. Imediat după sesizarea lui Copos, luni, 25 august, Tribunalul București a dat sentința finală în dosarul Loteria – 4 ani de închisoare cu executare pentru George Copos.

Marilena Nedelcu