21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:59
No menu items!

Jaf la o beniznărie din Brăila: o persoană cu cagulă a amenințat-o pe vânzătoare cu un cuțit și a furat 10.000 lei

spot_img

O persoană cu o cagulă pe faţă a ameninţat cu cuţitul, duminică noapte, 19 martie, o vânzătoare dintr-o benzinărie aflată la intrare în staţiunea Lacu Sărat şi a furat aproximativ 10.000 lei, a informat luni IPJ Brăila.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, angajată a unei staţii de carburanţi de la intrare în staţiunea Lacu Sărat, cu privire la faptul că o persoană care purta cagulă pe faţă ar fi ameninţat-o cu un cuţit, solicitându-i banii din casă.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că o persoană necunoscută, prin folosirea de ameninţări asupra unei angajate, ar fi sustras suma de aproximativ 10.000 de lei, după care ar fi părăsit incinta staţiei de carburanţi.

În prezent poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea şi depistarea persoanei vinovate de săvârşirea faptei în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

D.Constantin