12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 11:51

Ipoteză de groză a anchetatorilor: cadavrele, date ca hrană câinilor

spot_img

Teorie înfiorătoare luată în calcul de anchetatorii care cercetează casa și curtea lui Gheorghe Dincă: trupurile fetelor ar fi putut fi tranșate și date la animale, informează Digi24.

Familia Luizei Melencu solicită, prin avocatul care o reprezintă în acest caz deosebit de complicat, o analiză a fecalelor câinilor din curte care ar fi putut fi hrănite cu părți din cadavrele victimelor.

Prin analiza excrementelor din curtea lui Dincă se poate afla dacă animalele, luate între timp de niște ONG-uri, au fost hrănite cu carne de om.

„Având în vedere cele de mai sus, considerăm o greșeală procedurală foarte mare faptul că s-a patruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că, în aceste condiții improprii, au fost extrase de la locul faptelor animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”, se arată în cererea familiei Melencu înaintată șefului DIICOT

Totodată, mama și bunicul Luizei cer șefului DIICOT, Felix Bănilă, să fie ridicate toate înregistrările video ale sistemelor de supraveghere aflate pe posibilele trasee ale lui Gheorghe Dincă în perioada când ar fi răpit victimele

„În acest sens, vă solicităm ridicarea de urgentă și a înregistrărilor deținute de administrația publică locală (Primărie, etc.). NB: Solicităm acest lucru pentru a se putea stabili cu precizie traseul și activitatea desfașurată de către inculpat și eventualii săi complici”, se mai arată în cererea familiei Melencu.