Infotrafic: Nu sunt drumuri închise din cauza vremii. Cum se circulă pe autostrăzi și pe drumurile naționale

Centrul INFOTRAFIC precizează că în această dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile.

Pe autostrada A2 București – Constanța, circulația rutieră pe tronsonul București – Cernavoda, se desfășoară îngreunat, din pricina ceții dense, care variază ca și densitate între 50 și 100 de metri.  

Amintim că, pe Autostrada A2 București – Constanța, circulația rutieră a fost reluată. Precizăm că, pe tronsonul Drajna  Fetești, pentru siguranța participanților la trafic, autovehiculele se deplasează controlat, în coloană, fiind însoțite de echipaje de poliție rutieră. În unele zone ale țării, se semnalează ceață. 

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, și A3 București – Ploiești, pe DN7 Găești – Baldana, pe DN6 București -Alexandria, pe DN5 Bucuresti – Remus – Giurgiu vizibilitatea scade sub 100 de metri, și izolat sub 50 de metri.  

De asemenea, pentru județele Gorj, Olt, Dolj, Valcea, Teleorman, Giurgiu, Călarași, Ilfov, Ialomița și sudul județelor Argeș și Dâmbovița Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting cu cod galben, referitoare la ceață.

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, rămâne închis DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin. Se circulă pe următoarea rută ocolitoare: Moldova Nouă – Oravița – Anina – Bozovici – Iablanița – Plugova.  

Reamintim că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pe DN24D, în județul Galați, pe tronsonul Grivița – Vânători, circulația este deschisă pentru autovehiculele cu masa maximă total admisă mai mică de 7,5 tone. La fel și pe DN22 Isaccea – Somova, în județul Tulcea.

NICIUN COMENTARIU