19.2 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 16:24

Incident grav în Capitală. Doi tineri, de 17 şi 20 de ani, înjunghiaţi în apropierea unei școli

spot_img

Doi tineri, de 17 şi 20 de ani, au fost înjunghiaţi, joi, în apropierea unei unităţi de învăţământ din sectorul 2 al Capitalei. Cei doi au fost transportaţi la spital, iar polițiștii îi caută pe agresori.

”La ora 13.00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în apropierea unei unităţi de învăţămant din Sectorul 2 are loc un scandal între mai mulţi tineri. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 9 Poliţie care au identificat doi tineri cu vârste de 17 şi 20 de ani, ce prezentau răni produse cel mai probabil de un obiect taietor înţepător”, anunță Poliţia Capitalei. 

Potrivit primelor verificări, cei doi tineri ar fi fost agresați de alți trei tineri, care nu se mai aflau la faţă locului la sosirea poliţiştilor.

”Poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La acest moment desfăşoară activităţi în vederea identificări tuturor persoanelor implicate şi stabiliri înprejurărilor prin care s-a produs evenimentul”, a mai precizat sursa citată.