13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 14:05
No menu items!

Incident grav în Brașov. O fată de 12 ani a căzut în canalizare, după ce a călcat pe un capac. În brațe avea un bebeluș

spot_img

O fată de 12 ani, din județul Brașov, a ajuns la spital, după ce a călcat pe un capac de canalizare care s-a mișcat de la locul lui. În momentul incidentului, fata avea în brate un bebeluș de 9 luni, care se află în afara oricărui pericol, a anunțat, joi, IPJ Brașov.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean, fetiţa se deplasa pe un trotuar din localitatea Codlea, iar în momentul în care a păşit pe un capac de canalizare, acesta s-ar fi mişcat și copila ar fi alunecat cu picioarele în interior.

În momentul accidentului, fata de 12 ani avea în braţe un alt copil, în vârstă de 9 luni, care nu ar fi fost rănit în urma incidentului.

La sosirea echipajelor medicale de urgenţă, copila prezenta escoriaţii la nivelul membrelor, ea fiind preluată şi transportată la spital pentru investigaţii medicale.

„Cu privire la producerea incidentului au fost înştiinţate instituţiile competente să asigure corespunzător canalizările, fiindu-le solicitată luarea de măsuri în regim de urgenţă. În cauză, politiştii efectuează cercetări în vederea clarificării şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a mai precizat sursa citată.

                                                                                                                  Adina Silav