17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:55
No menu items!

Incendiu într-un bloc din Piteşti pornit de la instalaţia pentru creşterea unei culturi de canabis

spot_img

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, primele verificări arătând că în respectivul apartament era improvizată o cultură de canabis, plantele fiind ţinute în mai multe ghivece

pompieri

Un incendiu izbucnit, luni, într-un apartament situat într-un bloc din municipiul Piteşti a scos la iveală că locatarii respectivului apartament aveau o cultură de canabis în casă, iar focul a pornit de la instalaţia electrică improvizată folosită la creşterea plantelor, poliţia deschizând o anchetă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arge au precizat că un incendiu izbucnit, luni, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Piteşti a scos la iveală că în interiorul apartamentului locatarii creşteau o cultură de canabis.

Vecinii au văzut, luni, că iese fum din locuinţă şi au sunat la 112, iar pompierii au constatat că incendiul izbucnise de la instalaţie electrică improvizată folosită pentru creşterea unor plante.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, primele verificări arătând că în respectivul apartament era improvizată o cultură de canabis, plantele fiind ţinute în mai multe ghivece.

Locatarii apartamentului au fost duşi la sediul Poliţiei pentru a fi audiaţi, iar IPJ Argeş a deschis în acest caz un dosar penal pentru infracţiuni prevăzute de legea privind combaterea traficului şi consumului de droguri.

D.M.