20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:44
No menu items!

Incendiu într-un apartament din Sectorul 2. Locatarii, scoși din bloc cu autoscara. Patru victime sunt la spital

spot_img

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei. Mai mulți locatari au fost evacuați de pompieri cu ajutorul autoscării ISU. Patru persoane au fost transportate la spital, în timp ce alte cinci primesc îngrijiri la fața locului. 

Apartamentul în care a izbucnit incendiu se află etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 2 din Bucureşti, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri cu autoscara.

Patru persoane, printre care un băiat de 14 ani, au fost transportate la spital în urma expunerii la fum, iar alţi cinci oameni primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD aflate la locul intervenţiei.

Cele patru persoane transportate sunt tratate pentru expunerea la fum. Este vorba despre un bărbat de 76 de ani, dus la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, de două femei, în vârstă de 45 şi 64 de ani, duse la Floreasca, şi de un băiat de 14 ani, dus la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, potrivit informațiilor ISU. 
 
 
„Până la acest moment 4 persoane au fost transportate la spital şi alte 5 persoane sunt evaluate la locul intervenţiei”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
„La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara”, conform ISU.
 
Elena Cristea