9.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:06
No menu items!

Incendiu devastator în Mamaia. Un club cunoscut s-a făcut scrum

spot_img

Un incendiu de proporții a izbucnit, luni nopate, la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia. Focul a izbucnt puțin după miezul nopții și în doar câteva minute s-a extins cu repeziciune, cuprinzând întrega clădire. 

Este voba de fotul club Bamboo, redenumite Silence, din nordul stațiunii, unul dintre cele mai populare cluburi de noapte din Mamaia. Focul s-a aprins pe terasă și, din cauza materilalelor combustibile existente în club, a cuprins întreaga clădire în doar câteva minute. 

La momentul izbucnirii incendiului, în interior erau câțiva angajați care au reușit să se evacueze, unul dintre ei sărind pe geam. Clubul era închis. 

A fost o desfășurare de forțe impresionanată. Circa 60 de pompierii au sosit la fața locului cu șapte autospeciale, iar lupta cu flăcările a fost contracronometru. Din cauza vântului a existat pericolul major ca incendiul să se extindă și la construcțiile din jur. Au existat probleme cu hidranții care nu au funcționat, iar salvatorii au fost nevoiți să ia apă din piscina unui local din apropiere. 

Acțiunea pompierilor a durat câteva ore și a fost extrem de dificilă. Doi dintre militari s-au intoxicat cu fum și au avut nevoie de îngrijiri medicale.  

Clubul a fost sancționat anul trecut pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu. 

Clubul a fost complet mistuit de flăcări. Urmează o anchetă care să elucideze cauza incendiului. 

Video aici: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=FdfKpEVGsaE