25.1 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 13:47
No menu items!

Încă două persoane condamnate în dosarul lui Sorin Oprescu, date în urmărire generală

spot_img

Încă două persoane condamnate în același dosar cu fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, au fost date în urmărire generală, după ce nu au fost găsite la domiciile lor de polițiști. 

Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov, „astăzi, 13 mai 2022, în urma deciziei instanţei, poliţiştii oraşului Buftea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov s-au deplasat la domiciliul unui bărbat, de 43 de ani, din Mogoşoaia, judeţul Ilfov, pentru a pune în aplicare un mandat privind condamnarea la pedeapsa cu închisoarea de 6 ani, emis pe numele acestuia. Cel în cauză nu a fost găsit la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost dat în urmărire, la nivel naţional”. 

De asemenea, Cornel Bogdan Popa, fost director al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane București, condamnat în același dosar la 11 ani și șase luni de închisoare, a fost dat în urmărire generală, a precizat Poliția Capitalei. 

„Astăzi, 13 mai  2022, în urma deciziei instanţei, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a pus în aplicare un mandat privind condamnarea la pedeapsa cu închisoarea de 11 ani şi 6 luni, emis pe numele unui bărbat. Acesta nu a fost găsită la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost dispusă punerea în urmărire, fiind emis şi mandat european de arestare”, au transmis polițiștii. 

Raluca Dan