25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 19:40
No menu items!

Încă 17 procurori cer pensionarea. Printre ei Doru Țuluș și alți 4 procurori de la Parchetul General

spot_img

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuție, marți, începând cu ora 10.00, cererile de pensionare a 17 procurori. Printre aceștia, fostul procuror DNA Doru Țuluș, în prezent procuror al Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție (PÎCCJ), și alți patru colegi ai săi de la PÎCCJ. 

Iată lista procurorilor care au cerut pensionarea, publicată de CSM: 

1. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna BARTHA IOANA
CRISTINA, procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – structura centrală (22788/2022)

2. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul BENGESCU ȘERBAN FLORIN, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Serviciul de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe (23360/2022)

3. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul COJOCARIU DRAGOȘ CORNEL, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică (22877/2022)

4. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna OLTEANU IULIANA MAGDALENA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, detaşată la Consiliul Superior al Magistraturii (22939/2022)

5. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna VINERSAR CLAUDIA DOINA, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, în prezent delegată în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Târgu Mureș din cadrul acestei structuri specializate (23740/2022)

6. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna ADOMNICĂI DELIA, procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul teritorial Maramureș (23724/2022)

7. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna GĂLĂȚEANU MARIA -MIRELA, prim – procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare (23403/2022)

8. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna MOANGĂ –
ȘESTACOVSCHI SIMONA – CRISTINA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

9.Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna TUNDREA CARMEN ALINA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

10. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul ȚULUȘ DORU
FLORIN, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

11. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna BENEDEK ANDREEA MANUELA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov

12. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna MUŢ AURELIA,
delegată prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş (23904/2022)

13. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul VÎLCU DRAGOȘ
ION, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova

14.Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul SEMEN ELEONOR – ELVIS, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă

15.Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna SPIREA GABRIELA ANTIGONA, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București

16. Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul DEAC FLORIN, primprocuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, în prezent membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii (22882/2022)

17.Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna BANIAI SIMONA
DELIA, procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul teritorial Sibiu (23524/2022)

Raluca Dan