16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 6:43
No menu items!

În sfârșit, premierul îndrăznește să o critice pe Clotile Armand: „E o urgență!”

spot_img

Premierul Florin Cîțu i-a atras atenția primarului sectorului 1, Clotilde Armand, cu privire la problema gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei, de la care a pornit o altă problemă la nivel de oraș, apariția șobolanilor.

De săptămâni întregi, de când durează scandalul ridicării gunoaielor din sectorul 1, premierul nu a îndrăznit să critice în vreun fel activitatea primăriței de la USR PLUS, mai ales că vicepremierul Dan Barna a declarat tot timpul că este susținută de colegi în acțiunile ei. La briefingul de joi, întrebat de ziariști dacă la nivelul Guvernului se pregătește un proiect de act normativ prin care administrațiile locale să fie impuse să facă deratizarea în București, Cîțu a admis că avem deja „o urgență”.

„Nu doar că mi se pare o urgență, este o urgență, dar este o urgență a aleșilor locali, a celor care au fost aleși pentru a administra Bucureștiul și trebuie să își ducă la îndeplinire sarcina pentru care oamenii au votat. Din punctul meu de vedere, dacă e vorba despre buget, dar până acum nu a discutat nimeni cu noi despre buget, asta e ce putem să facem. Nu a venit nimeni la noi cu propunere de act normativ care să explice lucrurile, de aceea responsabilitatea este la autoritățile locale, dar dacă autoritățile locale doresc sprijinul nostru și noi putem să îl dăm și avem cadrul legal, bineînțeles că ne vom implica”, a spus Florin Cîțu despre problema gunoaielor și a șobolanilor din sectorul 1 al Capitalei, în cadrul unei conferințe de presă.