10.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 21:03
No menu items!

Imagini virale cu bordul unei mașini de poliție din București, abia scoasă din service

spot_img

Sindicatul polițiștilor Europol a postat pe Facebook o fotografie ce pare ireală cu o mașină de poliție abia scoasă din service. Europol menționează că aproape o jumătate din autospecialele structurilor de ordine publică ale poliției nu circulă din cauza defecțiunilor. Sindicaliștii au postat ironic tabloul de bord al unei mașini, care afișează „pericol, avarie motor”.

„Așa arată o ‘autospecială’ scoasă din service după 4 săptămâni de reparații intense”, scrie într-o postate pe pagina Facebook, sindicatul Europol. Sindicaliștii vor să atragă atenția asupra unei situații extrem de grave, legată de autospecialele poliției.

Potrivit Europol, aceste mașini nu pot fi utilizate în misiuni pentru stau perioade lungi în service iar o parte dintre ele nici măcar nu sunt programate pentru reparații, deși stau defecte de luni de zile. Potrivit sindicaliștilor, cauza este lipsa fondurilor pentru reparații.

„Așa arată o ‘autospecială’ scoasă din service după 4 săptămâni de reparații intense. Aproximativ jumătate dintre autospecialele folosite de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, transporturi și rutieră ai Poliției Capitalei sunt trase pe dreapta”, se arată în postarea Europol.

D.Constantin