16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 10:40
No menu items!

Ideea lui Dan Barna: „Dacă în campanie primarii mergeau la oameni în poartă cu mesajul Votează-mă!, acum să spună Vaccinează-te!”

spot_img

Copreședintele USR-PLUS crede că trebuie găsite soluții pentru a îndemna cât mai mulți oameni să se vaccineze, iar una dintre acestea ar fi ca primarii să se implice în fiecare comunitate, ca în campania electorală.

„Pentru a-și obține voturile, edilii sunt foarte creativi în a ajunge cu mesajul la urechea omului. Hai să folosim asta și în loc de Votează-mă, să spună foarte simplu Vaccinează-te”, propune vicepremierul.

De asemenea, oficialul de la guvernare este de părere că este nevoie, de asemenea, ca și  politicienii să se implice în comunitate, pentru ca mesajul privind vaccinarea să ajungă la cât mai mulți români.

„Ca să obținem aceste rezultate de relaxare a restricțiilor e important ca fiecare dintre noi să mai tragă de mânecă un vecin, un părinte, un unchi, un cumnat, care fie nu a fost foarte ocupat de subiect, fie din lipsă de implicare sau nepăsare nu s-a dus să se vaccineze”, a mai spus Barna, la Digi24.

Emanuel Stan