0.6 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 6:17
No menu items!

„Icoana” unui candidat PNL, în „procesiune electorală” prin județ. FOTO

spot_img

Fostul primar din Turceni, Ion Iordache, își promovează imaginea obligându-și stafful de campanie să colinde cu tabloul său pe post de icoană.

Este cel mai bogat afacerist din Gorj, după ce a fost primar în Turceni. A sărit de la PDL la ALDE, ba chiar și la PSD, iar acum este ”omul potrivit” pentru a deschide lista PNL pentru Senat. Ion Iordache, căci despre el este vorba, a schimbat partidele în ultimii ani până a trecut în tabăra liberalilor, chiar înainte de alegerile locale, scrie stiripesurse.ro.

Însă politicianul cu cea mai mare avere din Gorj a ales un mod de a se promova ieșit din comun. Iordache, candidat PNL la Senat, și-a pus oamenii de campanie să îi facă un tablou cu el și să meargă pe la localnicii unui sat din Turceni, așa cum merg preoții cu icoana de Paște sau de Crăciun.

Printre cei trimiși de Iordache cu tabloul este și viceprimarul orașului Turceni, acolo unde primar este cumnata sa, cea care i-a urmat în funcția supremă în localitatea de pe malul Jiului, unde se află cea mai mare termocentrală din țară.