20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:02
No menu items!

Hoțul costumat în Mickey Mouse fura încă din anul 2017. Avea și o complice, Minni Mouse

spot_img

Un român costumat în Mickey Mouse a fost prins la furat în Italia. Potrivit forțelor de ordine, bărbatul avea la activ și o pedeapsă restantă de patru ani, opt luni și 26 de zile de închisoare. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, este autorul mai multor furturi și jafuri petrecute în centrul istoric al orașului Bologna, începând cu anul 2017.

Metoda sa inedită de operare a constat în deghizarea în celebrul personaj Mickey Mouse al lui Walt Disney, conform BolognarToday și, sub pretextul vânzării de baloane pentru copii și realizarea de fotografii cu aceștia, românul îmbrăcat în Mickey Mouse se apropia de familiile din zonă.

În timp ce părinții erau atenți la poze și la copii acestora, o a doua persoană comitea jaful. Mai exact, românul era însoțit și de un complice, o femeie îmbrăcată în costumul lui Minnie Mouse. Incidentul care a dus la reținerea lui a avut loc în via Ugo Bassi, unde bărbatul deghizat în Mickey Mouse și-a desfășurat activitatea infracțională.

În timpul unei acțiuni de patrulare, polițiștii l-au identificat și reținut pe individ. Acum, românul este reținut și urmează să fie judecat conform legii. Această arestare este o victorie pentru forțele de ordine, care au reușit să intervină și să îl pună sub acuzare pe individ, în ciuda strategiei sale inedite.

D.Constantin