1.8 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 19:17
No menu items!

Hotărâri de Guvern: Prefecţi şi subprefecţi eliberaţi din funcţii. Noi numiri făcute în prefecturile din mai multe judeţe

spot_img

Guvernul a aprobat, miercuri, o serie de hotărâri care vizează eliberarea din funcţii a unor prefecţi şi subprefecţi şi totodată, noi numiri în funcţii de prefecţi în judeţe precum Ilfov, Bacău, Dolj, Iaşi şi altele.

Miercuri, au fost eliberați prin aceste hotărâri de guvern, prefectul judeţului Bacău, Tudoriţa Lungu, prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, al judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, și cel al judeţului Ilfov, Daniel Tudorel  Zamfir.
 
De asemenea, Executivul a aprobat eliberarea din funcţia a subprefectului de Dolj, Adrian Flavius Sirop a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.
 
Totodată au fost făcute noile numiri în funcţiile de prefecți.
 
Bogdănel Lucian Gabriel a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Bacău, Barbu Gheorghiţa Daniela este noul prefect de Dolj, Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa, Cojocaru Petru Bogdan a fost numit prefect al judeţului Iaşi, Neculae Simona este noul prefect al judeţului Ilfov.

 
Fostul prefect Tudoriţa Lungu a fost numit în funcția de subprefect al judeţului Bacău, Emilian Pavel este numit  subprefect al judeţului Bihor, Lucian Pătraşcu este subprefect de Braşov, Cucu Sebastian este subprefect de Covasna, Popescu Mariana Venera este subprefect de Dolj.
 
Marian Grigoraş este numit subprefect de Iaşi, Costin Alexandru Ojog – subprefect de Ilfov, Floreanu Cosmin – subprefect de Olt  şi Călin Florentina a fost numită subprefect al judeţului Vâlcea.