19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 8:13
No menu items!

Halle Berry nu a făcut duș două luni. Află MOTIVUL / VIDEO

spot_img

Actrița a vrut să intre în pielea unui personaj pe care l-a interpretat acum 23 de ani

Halle Berry

Actriţa Halle Berry a declarat recent, în timpul unei emisiuni de televiziune, că nu s-a spălat două luni, pentru a intra în pielea unei tinere dependente de cocaină, personaj pe care l-a interpretat în filmul „Febra iubirii/ Jungle Fever” (1991), de Spike Lee.

Halle Berry, în vârstă de 47 de ani, şi-a făcut debutul în actorie alături de Samuel L. Jackson în drama „Febra iubirii/ Jungle Fever”, în care a jucat rolul unei tinere dependente de cocaină şi a decis să nu se spele pe durata filmărilor, aproximativ două luni.

Nu am fumat crack (un derivat al cocainei – n.r.). Acolo am tras linia, dar toate astea s-au întâmplat cu 23 de ani în urmă şi eram începătoare, aşa că nu puteam decât să încerc să fiu acel personaj, deci nu am făcut duş pe toată durata filmărilor, adică aproximativ opt săptămâni.

Halle Berry
emisiunea matinală „Live! with Kelly and Michael”, difuzată de WABC-TV

Zece ani mai târziu, Halle Berry a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, cu rolul Leticiei Musgrove din filmul „Puterea dragostei/ Monster Ball” (2001), de Mark Forster.

Halle Berry este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood şi se implică adeseori în producţia filmelor în care este distribuită. Actriţa americană este şi una dintre imaginile oficiale ale brandului Revlon.

Halle Berry a devenit cunoscută cu rolul din filmul „Bumerangul/ Boomerang” (1992) şi a confirmat aşteptările criticilor de specialitate cu rolurile din „Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră/ The Flintstones” (1994) şi „Bulworth” (1998). Pe lângă Oscarul câştigat în 2002, pentru „Puterea dragostei/Monster’s Ball”, Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza „X-Men”, „Cod de acces: Swordfish/ Swordfish” (2001) şi „Să nu mori azi/ Die Another Day” (2002). Actriţa a regăsit succesul de odinioară şi în anii 2010, cu filmele „Atlasul norilor/ Cloud Atlas” (2012) şi „Apel de urgenţă/ The Call” (2012).

Halle Berry a câştigat şi o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă interpretare feminină, în 2005, pentru rolul din „Catwoman”, şi este una dintre puţinele actriţe de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-şi ridica în persoană acest trofeu deloc invidiat.

R.D.