Grindeanu: Risc iminent ca PSD să piardă guvernarea

Premierul în funcție Sorin Grindeanu a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că există riscul ca PSD să piardă guvernarea.

Sorin Grindeanu face apel la „o largă consultare în partid, cu toți cei care muncesc și cred în mod real în PSD” și îi roagă pe colegii de partid să cântărească bine ce vor decide.

„De peste 20 de ani sunt în PSD. Și vă asigur de respectul meu pentru tot ce ați făcut în acest partid. Vă garantez că nu mă agăț în niciun fel de funcția de Prim-ministru, pe care o ocup și datorită susținerii pe care mi-ați acordat-o.
Vreau să mă asigur că președintele României va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata să îmi prezint demisia.
Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, iar în acest moment îi transferăm practic președintelui Iohannis toată puterea în România. Nu putem accepta această situație! Vă propun o largă consultare în partid, cu toți cei care muncesc și cred în mod real în PSD!
Vreau să cântăriți bine ce decideți astăzi. Avem o datorie față de România.
Partidul nostru a fost mereu un reper de stabilitate, pe noi nu ne definesc crizele interne. PSD trebuie să rămână un pilon de competență și responsabilitate.
Vă mulțumesc!”

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU