20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 1:59
No menu items!

Grevele se țin lanț în Capitală: METROREX s-ar putea alătura protestelor STB

spot_img

În contextul celei de-a patra zi de proteste a angajaților din transportul public al Capitalei, Directorul STB, Adrian Criț a declarat, duminică, despre posibilitatea alăturării METROREX la grevele STB, începând de luni.

Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, este și președintele federației sindcale din care fac parte atât sindicatul STB cât și cel de la Metrorex, făcând legătura cu un posibil protest care ar urma să aibă loc, luni, la metrou.

„Dânsul a spus că mâine angajații Metrorex se vor coaliza cu angajații STB. Doresc să anunț instuțiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criț, directorul STB, informează Mediafax.

„Dânsul a spus că mâine angajații Metrorex se vor coaliza cu angajații STB. Doresc să anunț instuțiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criț, directorul STB la Digi24, informează Mediafax.

Într-o declarație făcută duminică, liderul sindical Vasile Petrariu a admis posibilitatea unei greve la metrou.
 
„Nu am această informație, dar este posibil, pentru că există acest spirit de solidaritate și cred că ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”, a declarat liderul sindical.