15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 1:35
No menu items!

Grecia: Radioteleviziunea publică ERT emite din nou

spot_img

Radioteleviziunea publică elenă a început să emită din nou miercuri dimineaţă, pe ecranele televizoarelor fiind afişat un semnal de test, la aproape o lună după ce guvernul a închis subit ERT din cauza reducerilor bugetare impuse, informează AFP. „Este vorba de o fază de tranziţie. Foarte curând, o nouă televiziune publică îşi va transmite programele”, a declarat pentru postul privat Mega Pantelis Kapsis ministrul adjunct responsabil cu televiziunea publică.   Guvernul intenţionează să transmită un program temporar până când va fi lansată o nouă companie de radiodifuziune publică, cu personal nou. Noua companie va succeda ERT și cel mai probabil va fi lansată până în toamna acestui an.  Antonis Samaris, premierul grec, a închis brusc, în data de 11 iunie, radioteleviziunea publică ERT, motivând o proastă gestiune a acesteia. C.I.

Radioteleviziunea publică elenă a început să emită din nou miercuri dimineaţă, pe ecranele televizoarelor fiind afişat un semnal de test, la aproape o lună după ce guvernul a închis subit ERT din cauza reducerilor bugetare impuse, informează AFP.

„Este vorba de o fază de tranziţie. Foarte curând, o nouă televiziune publică îşi va transmite programele”, a declarat pentru postul privat Mega Pantelis Kapsis ministrul adjunct responsabil cu televiziunea publică.

Guvernul intenţionează să transmită un program temporar până când va fi lansată o nouă companie de radiodifuziune publică, cu personal nou. Noua companie va succeda ERT și cel mai probabil va fi lansată până în toamna acestui an.

Antonis Samaris, premierul grec, a închis brusc, în data de 11 iunie, radioteleviziunea publică ERT, motivând o proastă gestiune a acesteia.

C.I.