Grav ACCIDENT în Buzău: un copil a murit, iar patru persoane au fost grav rănite

O fetiță în vârstă de doar doi ani a murit, iar un copil de opt ani și trei adulți au fost grav răniți, într-un accident rutier produs, luni dimineața, în localitatea Cernătești, din județul Buzău.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de tatăl copilei – care a intrat cu autoturismul pe contrasens. Unii martori susțin că bărbatul ar fi încercat să evite o groapă din carosabil.

Anchetatorii spun că tatăl fetiței, un bărbat de 32 de ani, a pierdut controlul mașinii într-o curbă ușoară la dreapta. Autoturismul a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de altă mașină, condusă regulamentar de o femeie de 33 de ani.

Șoferul de 32 de ani, soția lui și cei doi copii – o fetiță de 2 ani și un băiat de 8 ani – au fost răniți și au fost transportați cu mai multe ambulanțe la spitalul din Buzău. Tot acolo a ajuns și șoferița celuilalt autoturism. Pentru că starea fetiței era gravă, doctorii au decis să o transfere la un spital din București, dar, din nefericire, copila a încetat din viață.

Polițiștii au deschis pe numele șoferului de 32 de ani un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

R.D.

NICIUN COMENTARIU