23.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 0:35
No menu items!

Germanul Sascha Bajin ar putea fi următorul antrenor al Simonei Halep

spot_img

Numele viitorului antrenor al Simonei Halep, vehiculat pe Tennis Forum, este cel al lui Sascha Bajin, fostul antrenor al japonezei Naomi Osaka, notează Telekom Sport.

Unicul antrenor al Simonei Halep este în prezent românul Daniel Dobre, după ce tenismena a încetat colaborarea cu Daren Cahill.

Dincolo de motivele plauzibile și mai puțin probabile ale despărțirii, jucătoarea din România are nevoie de cele mai bune indicații la dispoziția sa, iar fanii tenisului au început să caute numele următorului antrenor ales în scenariul în care Simona Halep ar renunța la serviciile românului Daniel Dobre. 

Numele vehiculat pe Tennis Forum este Sascha Bajin, fostul antrenor al japonezei Naomi Osaka, notează Telekom Sport.

Sportiva niponă s-a retras de la Indian Wells și a declarat la US Open că nu știe când va juca următorul meci de tenis, anunțând că dorește să se retragă temporar din tenis. 

Sascha Bajin (36 de ani)este un antrenor de tenis care i-a fost sparring partner Serenei Williams, Victoriei Azarenka, Carolinei Wozniacki și lui Sloane Stephens. Acesta le-a mai antrenat pe Kristina Mladenovic, Dayana Yastremska, Karolina Pliskova, până să lucreze alături de Naomi Osaka. 

Simona Halep nu a făcut niciun anunț cu privire la motivul pentru care s-a despărțit de Darren Cahill și nu a comunicat nimic despre numele următorului antrenor pe care îl va angaja.