Gazpacho

Săptămâna aceasta – un preparat care poate ţine oricând loc de mic dejun, aperitiv sau chiar cină

gazpacho

Ingrediente:

  • 2 ardei,
  • 3 roşii,
  • 1 castravete,
  • 1 ceapă,
  • 3 căţei de usturoi,
  • 2 felii de pâine,
  • ulei de măsline,
  • sare,
  • piper,
  • oţet,
  • pătrunjel,
  • mărar,
  • busuioc,
  • chivas.

Mod de preparare:
Legumele se spală, se curăţă şi se taie cuburi. Se adaugă şi pâine tăiată.

gazpacho_1

Se amestecă şi se lasă la marinat între 30 de minute şi 2 ore ca să iasă tot sucul din ele şi aromele să se îmbine.

gazpacho_2

Cu ajutorul unui robot de bucătărie sau al unui blender, totul se pasează până devine o pastă fină şi se asezonează cu sare şi piper.

Se serveşte rece, cu pâine prăjită şi cu ulei extravirgin deasupra.

gazpacho_3Poftă bună!

NICIUN COMENTARIU