15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 1:51
No menu items!

Garajul lui Funeriu și fruncea din sectorul 5

spot_img

funeriu ca la piata

Atât de mult îl idolatrizează pe Traian Băsescu că Daniel Funeriu, candidatul PMP clasat pe locul 3, la Timișoara, în cursa pentru Parlamentul României, și-a stabilit sediul de campanie și depozitul de afișe într-un… garaj. N-a avut, însă, succesul idolului său la referendumul de demitere.

Altfel, știm că ocupația de bază a lui Daniel Funeriu, specialistul în pixeli albaștri, este chimia, dar chiar să nu aibă minime cunoștințe de geografie a României? Și mai știm că a candidat la alegerile parțiale pentru Parlamentul României într-un colegiu din Timișoara, dar chiar să aduci orașul de pe Bega în sectorul lui Vanghelie? Da, afișele candidatului PMP Daniel Funeriu cu sloganul „Stai calm, Banatu-i fruncea” au ajuns în cutiile poștale ale bucureștenilor din… sectorul 5.

Funeriu_pliant

Dacă fostul ministru nu stă prost la geografie, înseamnă că oamenii din stafful de campanie au vrut să scape de pliante și le-au aruncat pe terenul lui Vanghelie, unde și așa primarul „care este” nu face curat. Oricum, geografia ca geografia, dar la geologie, Daniel Funeriu stă foarte bine gândindu-ne că a identificat niște pietre… de moară pe afișele PMP.

afis PMP