33.4 C
București
duminică, 23 iunie 2024 - 14:57
No menu items!

”Gânduri din altă peroadă” – un atac ironic al lui Vlad Voiculescu, la adresa președintelui Iohannis

spot_img

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Vasile Voiculescu l-a ironizat, miercuri, într-o postare făcută pe pagina de Facebook, pe președintele Klaus Iohannis. ”Gânduri din altă per i oadă”, este titlul postării pe care a făcut-o Voiculescu și care cuprinde un interviu filmat cu președintele României.

Ca urmare a demiterii sale de la Sănătate, Vlad Voiculescu ne prezintă, în ultima vreme, partea personalității sale acide și ironice, și taxează greșelile făcute de premierul Cîțu, dar și cele ale președintelui Iohannis, un puternic susținător al primului-ministru în funcție, în contextul alegerilor PNL.

Voiculescu a devenit extrem de activ în social media unde, pare-se că din lipsă de activitate, postează în fiecare zi câte un mesaj acuzator la adresa celor din conducerea țării.

Fostul ministru al Sănătății a prezentat, miercuri, un filmuleț cu Iohannis, în care acesta declara că după părerea dumnealui, președintele ar trebui să își vadă de atribuțiile specifice funcției și nu să interfereze în treburile candidaților din partid și să ofere vreunuia susținere.

”Nu cred că este treaba președintelui încă în funcție, să dea ajutor unui  candidat.

Ar trebui să își vadă liniștit de treaba lui de președinte, fiindcă are destulă treabă și să lase candidații și campania electorală să se desfășoare după regulile unei campanii electorale”, declara Klaus Iohannis pentru HotNews.

 

Fanii de pe Facebook ai fostului ministru Voiculescu, îl apostrofează, în schimb, pe acesta, acuzându-l că nu ar avea curaj să treacă la fapte și să meargă la o discuție cu Ioahnnis.

„Iar te dai lup! De ce nu te duci la el la Cotroceni să îl iei de guler și să îl întrebi: „Ce poftești, mă, musiu? Dacă tot te dai așa rotund și îl ataci”, i-a reproșat o prietenă de pe Facebook.

„Crezi că nu știam că un ipocrit care încalcă legea când are el chef? Și care politician nu face asta? Daca e vreunul care nu face asta să dea primul cu piatra! Dai tu?

Neah, la cat de ticaloși sunt toti politicienii în ziua de azi, tare imi e că rămânem fară borduri și pavaj în oraș, de la câte pietre-n cap și-ar da. #scârbășigreață”, a mai scris femeia. 

 

Lorena Luchian